MENÜ

The System One
a képzési rendszer

A Moksa Elixírről bővebben

 

A mai rohanó, információkkal teli világunkban nem elég csak fizikai, testi szinten egészségesnek lennünk, hanem lelki, érzelmei szinten is bírnunk kell a jelenkor kihívásait, kijelenthetjük,
hogy lelki egészségünk is legalább annyira fontos, sőt... !


A  Moksa Elixír egy komplex homeopátiás, Bach-virágterápiás elven működő információ terápiás készítmény. A hosszú név ellenére a működése nagyon egyszerű. A Moksa Elixír a természet
84 ajándékát tartalmazó szer, ezen ajándékok a különböző virágok információi, rezgései!


Rezgések? Információk? Hogyan?


Nézzünk meg együtt egy kb. 5 perces rövidfilmet, a Bach-virágterápiáról, hogyan hat a szervezet működésére!Láttuk, hogy a Bach-virágterápia, miként látja el a szükséges információkkal, rezgésekkel szervezetünket, viszont mennyire körülményes megtudnunk, hogy milyen állapotban vagyunk
és éppen melyik virág esszenciára van szükségünk. Beszélnünk kell bajainkról, élethelyzetünkről, problémáinkról rá kell bíznunk titkainkat egy ismeretlenre.

 

Ez nem mindenkinek sikerül, nem mindenki tud bizalommal fordulni egy idegen emberhez,
még akkor sem, ha az illető egy orvos. Sajnálatos módon nem mindenki tudja megengedni magának a folyamatos konzultáció költségeit. Konzultáció nélkül, pedig honnan tudnánk milyen virágot szedjünk, milyen esszenciát készítsünk magunknak. A Moksa Elixír jelentősége, egyedisége abban rejlik, hogy nem egy monoterápiás termék, hanem egy komplex készítmény.
A kis üvegben nem egy növény információja, esszenciája tárolódik, hanem 84 növény rezgése, esszenciája, mindenegyes cseppjében, homeopátiás elven potenciálva!

 

A Moksa Elixír összetevőit nem embercsoportonként válogatták össze, hanem egy ember életében előforduló élethelyzetek alapján! Élethelyzetnek tekinthetünk sokféle dolgot, legyen
ez párválasztás, munkahelyi gondok, hozzátartozó elvesztése, egy gyermeknek
társaságba
beilleszkedése (iskola, óvoda) , egy felnőtt beilleszkedése egy új munkahelyre, anyagi siker
vagy sikertelenség. Sok-sok élethelyzetet sorolhatnánk, mindegyikben mindig a megfelelő támogatásra, a megfelelő információra van szükségünk.

 

Kínai bölcsek a "Változások-könyvében" 64 fő élethelyzetet ismertettek, amelyek szinte minden ember életében előfordulnak. Ha ezekben az élethelyzetekben elakadunk, nem tudjuk megfelelő módon kezelni, a kezdetekben lelki traumákat, elakadásokat, okoznak, majd a későbbiekben kezeletlenül, elakadva maradva fizikai tüneteket, betegségeket. Így már érthető, hogyan lehet
a betegségek 90%-a lelki eredetű!

 

Ezeknek a lelki blokkoknak, elakadt élethelyzeteknek az oldására jött létre a Moksa Elixír,
a 84 esszenciájával a 64 élethelyzet problémáinak mindegyikére rendelkezik információval, melyek képesek kezelni az elakadásokat, visszaterelni a helyes irányba a lelki egyensúlyunkat.
Ha a negatív lelki okok megszűnnek, a fizikai tünetek is elmúlnak. A 64 élethelyzet némelyike, melyek nagyobb jelentőséggel bírnak több rezgéssel, információval, esszenciával kerültek lefedésre, így került 84 esszencia a Moksa Elixír minden cseppjébe.

 

A homeopátiás elven történő előállítás segítségével sikerült a 84 esszenciát egy palackba zárni.
A szuperpotenciálásnak köszönhetően a szervezetbe kerülve, mint egy információ halmaz
lesz jelen. Ebből az információ halmazból a speciális előállítási mód által, homeopata-gyógyító vagy Bach-virágterapeuta közreműködése nélkül, a szervezetünk ki tudja választani a neki szükséges információt. Az aktuális élethelyzetre, a szervezet által kiválasztott információnak köszönhetően elindul a lelki helyreállás, majd egy következő élethelyzetben a 84 információból egy másikat használva folytatódik, majd jön a következő és így tovább, mindenféle külső segítség, beavatkozás nélkül, a szervezetünk intelligenciáját használva!

 

Ahhoz, hogy a lelki helyreállásunk elkezdődjön semmi mást nem kell tennünk, mint mindennap normál esetben, reggel 10 cseppet 1 dl vízbe belecsepegtetünk és az oldatot megisszuk!

 

>>Próbáld ki Te is! Rendeld meg a Moksa Elixírt, adj esélyt önmagadnak!<<

 

Ha nincs ajánló partnered, akkor kattints nyugodtan a fenti kék sorra!

Amennyiben rendelkezel ajánló partnerrel az ő oldalán keresztül csatlakozz vagy rendelj a terméket!

 

 

Ha már ismered a Moksa Elixírt és szeretnéd továbbajánlani, biztosan tudod semmit
sem ér a jó termék, egy szuper csapat és minőségi képzés nélkül!
>>CSATLAKOZZ HOZZÁNK!<<

 

 


 

A The System One (TS1) független képzési rendszerünket teljes körűen, minden téren alkalmazva létrehoztuk a The Team One-t (TT1). A folyamatos képzés és útmutatás
által elsajátíthatod az MLM-et, mint szakmát. A szeméyiség fejlődésed mellett, követve
a The System One képzési rendszerét, a The Team One csapattagjaként, a termékeink forgalmazásával, komoly anyagi sikereket is elérhetsz!
Minden lépésednél melletted állva, kísérünk a sikerhez vezető utadon!
Tovább a The Team One-ra >>>

 

Hírek

  • Szeretnéd magad kipróbálni más hálózatban is, akár a jelenlegi mellett, de nem a kárára?
    2009-11-17 22:06:01

    Erre a legalkalmasabb a Moksa Elixír! A kezdetektől fix jutalékok, egyszerű marketing! Maga a Moksa Elixír is segít a személyiség fejlődésben, lelkileg helyre rakja az embert! Nem árt a saját hálózatodnak, mivel csak egyetlen speciális termék, amely a komplex homeopátiás elvű jellegének köszönhetően elősegíti a csapatod személyiség fejlődését, a jelenlegi hálózatod sikeresebb épülését! Szoktam úgy is hívni a Moksa Elixírt, hogy "mozgólépcső a Maslow-piramishoz"! Érdekel? Küldj egy e-mailt, lásd a kapcsolat menüpont alatt!

Szavazás

Mi szükséges a jó starthoz az MLM-ben?
Sok pénz
Jó marketing
Alapképzés
Termék ismeret
Asztali nézet