MENÜ

The System One
a képzési rendszer

Oxigén Szifon

 

Mi az, és miért pont az Oxigén Szifon?!

 

szifon.jpg

Miért vásárolna boltokban kapható oxigénes vizet, mikor lehet saját készüléke, amivel bármikor bármennyi oxigénes vizet állíthat elő költségtakarékosan, a legjobb minőségben?


Gondos előkészítés után, a Pentaqua Kft. megkezdte, a háztartásokban egyre inkább nélkülözhetetlen, oxigénes vizet készitő szifonok forgalmazását. Kutatók és kísérletek sora bizonyította az oxigénnel dúsított viz kedvező hatását, amit most a Liss Kft. és Pentaqua Kft. elérhetővé tett bárki számára.


A gázt tartalmazó oxigénpatronok, minimum 2000 milligramm(!) orvosi tisztaságú oxigént tartalmaznak. Érdemes ezt összehasonlítani más oxigénesnek nevezett palackozott italokkal, mert azokban lényegesen kevesebb az oxigén mennyisége. A palackozott, oxigénnel dúsított vizek, állásukban sok oxigént vesztenek, míg a képen látható oxigénes szifon lehetővé teszi az oxigénnel dúsított víz előállitását és azonnali, frissen fogyasztását.


A LISS Patrongyártó, töltő és forgalmazó Kft. mint gyártó, a PENTAQUA Kft. pedig, mint kizárólagos forgalmazó az egész országot lefedő értékesítő gárdájával működik együtt. Az oxigén szifon forgalmazás kizárólag háIózatos rendszerben történik, boltokban nem. A Pentaqua Kft. létrehozta a Pentaquanet klubrendszerét, ahová belépve, a tagok vásárókártyát kapnak, amin feltüntetjük a nevüket és kódjukat. Az újabb oxigénpatronok vásárlását csak a kártya használatával valósíthatják meg a kijelölt üzletekben.

 

Az orvosi tisztaságú oxigénnel túltelített víz fogyasztásának lehetséges 20 előnye

 1. A gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén, a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége, a légzéssel történő betáplálással szemben, hozzávetőlegesen tízszeres. (A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin oxigénadóssága miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigéntelítés a tüdő teljesítőképességének behatároltsága, vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében, elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje, az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony.)
 2. Gyorsan növelheti a vér oxigénszintjét, ezért rövid időn belül megszüntetheti a vér oxigénadósságát: a hipoxiás állapotot.
 3. Serkentheti az izmokban a redox folyamatok helyreállítását.
 4. Intenzív, megerőltető tréninget követő véroxigén-telítettség 90%-ról 96.7%-ra 2 óra pihenő helyett, lényegesen rövidebb idő alatt helyreállhat.
 5. Nyugalmi pulzus lényegesen gyorsabban helyreállhat.
 6. Nyugalmi állapotban, a plasztikus feszültség és feszített izmoknál a kontraktil feszültség, rövid idő alatt lényegesen csökkenhet, míg az italt nem fogyasztott sportolóknál 2 óra után az izomfeszültségi értékek emelkedettek maradnak.
 7. Hajszálerekben serkentheti a mikrokeringést.
 8. Szénmonoxid-mérgezés esetén életmentő lehet.
 9. Sugárterápia kiegészítése daganatos betegek számára.
 10. Javítjhatja a kollagén újraképződését.
 11. Javítjhatja a fizikai teljesítőképességet.
 12. Az anaerob anyagcsere és a vérkeringés kedvezőbben alakulhat.
 13. A máj szabad oxigéntartalma 43%-kal nőhet a belégzéshez képesti 8% helyett.
 14. A májban fokozhatja az enzimek aktivitását.
 15. Fokozhatja a máj méregtelenítő aktivitását.
 16. Feltöltheti az oxigénraktárakat.
 17. Tejsav-szint csökkenés gyorsulását okozhatja fizikai terhelést követően.
 18. Fokozhatja a szellemi frissességet és teljesítőképességet.
 19. Javíthatja az általános állapotot, megkönnyítheti azon betegek mozgását, akik tüdő és szívasztma, szívkoszorúér-szűkület, billentyűzavar és vérszegénységben szenvednek.
 20. Védőitalként is funkcionál nehéz, fizikai munkát igénylő, valamint gázos, gőzös, poros, szennyezett levegőjű munkahelyeken.

Még további 10 előny!

+1 Simábbá teheti a bőrt
+2 Csökkentheti a visszér-képződést.
+3 Kiegyensúlyozhatja a gyomor savtermelését a gyomorsav vízzé való átalakulásának fokozásával.
+4 Elősegítheti a vérnyomás-szabályozását.
+5 Elősegítheti a tápanyagok jobb hasznosítását, visszaszorítjhatja a metabolikus szemétképződést.
+6 Segítheti a stressz csökkentését.
+7 Nyugtathatja a testet.
+8 Erősítheti az immunrendszert.
+9 Csökkentheti a nitrát-szintet.
+10 Csökkentheti az oxidatív (!) stresszt

 

A megrendelés részletei miatt írj a kapcsolat menüpont alatt található e-mail címre!

 

Ha nincs ajánló partnered, akkor kattints nyugodtan a fenti kék sorra!

Amennyiben rendelkezel ajánló partnerrel az ő oldalán keresztül csatlakozz vagy rendelj a terméket!

 

Ha már ismered az Oxigén Szifont és szeretnéd továbbajánlani, biztosan tudod semmit
sem ér a jó termék, egy szuper csapat és minőségi képzés nélkül!
>>CSATLAKOZZ HOZZÁNK!<<

 A The System One (TS1) független képzési rendszerünket teljes körűen, minden téren alkalmazva létrehoztuk a The Team One-t (TT1). A folyamatos képzés és útmutatás
által elsajátíthatod az MLM-et, mint szakmát. A szeméyiség fejlődésed mellett, követve
a The System One képzési rendszerét, a The Team One csapattagjaként, a termékeink forgalmazásával, komoly anyagi sikereket is elérhetsz!
Minden lépésednél melletted állva, kísérünk a sikerhez vezető utadon!
Tovább a The Team One-ra >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Szeretnéd magad kipróbálni más hálózatban is, akár a jelenlegi mellett, de nem a kárára?
  2009-11-17 22:06:01

  Erre a legalkalmasabb a Moksa Elixír! A kezdetektől fix jutalékok, egyszerű marketing! Maga a Moksa Elixír is segít a személyiség fejlődésben, lelkileg helyre rakja az embert! Nem árt a saját hálózatodnak, mivel csak egyetlen speciális termék, amely a komplex homeopátiás elvű jellegének köszönhetően elősegíti a csapatod személyiség fejlődését, a jelenlegi hálózatod sikeresebb épülését! Szoktam úgy is hívni a Moksa Elixírt, hogy "mozgólépcső a Maslow-piramishoz"! Érdekel? Küldj egy e-mailt, lásd a kapcsolat menüpont alatt!

Szavazás

Mi szükséges a jó starthoz az MLM-ben?
Sok pénz
Jó marketing
Alapképzés
Termék ismeret
Asztali nézet